Ervaringen

Ervaringen

Met Nest

Lisa Hoogeveen
Lisa Hoogeveen
2023-10-23
Wij zijn heel erg tevreden met Nest en zouden het iedereen aanraden. Wij hebben een grootse verbouwing samen met Nest gedaan. Volledige renovatie van een jaren 30 huis met ook nog een aanbouw op 2 verdiepingen. Denise was vanuit Nest de architect die de verbouwing met ons heeft opgepakt. Hele fijne samenwerking, heel professioneel, super goed bereikbaar en als bepaalde zaken in de praktijk niet konden dan dacht zij altijd mee in oplossingen. Daarnaast heeft Denise ook meegedacht aan de inrichting. Alles past heel erg mooi bij elkaar. Onze verbouwing is net achter de rug en wij zijn héél blij met het eindresultaat. Met heel veel dank aan Denise en Nest! Absolute aanrader!
Barbara Holsink
Barbara Holsink
2023-09-21
Er zijn architecten en er zijn architecten, maar Nest architecten bouwt inderdaad samen een Nest. Van begin tot het einde hebben wij samen een fantastisch gezinshuis gebouwd waar het vrouwelijke gevoel voor ruimte, praktisch en esthetiek zorgde voor de welbekende punt op i. Geen fratsen, geduld, veel kennis en kunde, wensen kunnen vertalen naar schetsen, bouwbegeleiding, materiaalkeuze, aanpassingen tijdens de bouw, alles is voorbij gekomen en hebben we samen doorgemaakt. Humor, Ernst, Adequaat handelen, Uitleg en een Kritische kijk hebben ons huis gemaakt tot wat het nu is. Een prachtig duurzaam gezinshuis op 100m van ons oude huis. Een 7 jaar durend project dat het wachten meer dan waard was🙌 Dank Nest voor jullie geduld, meedenken en uiteindelijke ontwerp.
Marike van Wijk
Marike van Wijk
2023-09-20
Wat een toppers zijn deze dames! In 2018 hebben wij een grondige verbouwing gedaan met Kim Winkel van Nest Architecten. Toen al onder de indruk van haar. Niet alleen omdat zij haar vak goed verstaat, maar ook omdat zij een heel fijn mens is met heldere communicatie en grote betrokkenheid. Vandaar dat wij haar zonder enige twijfel weer hebben ingeschakeld voor een monsterproject; een totaal renovatie van een oude villa uit 1895. Een zeer intensieve verbouwing in 2022-2023 waar zij ons van kop tot staart doorheen heeft geholpen. Met een tomeloze energie en altijd bereikbaar. Kim is flexibel en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Daarnaast heeft ze een sterk gevoel voor esthetiek, grote kennis van bouwen en - niet onbelangrijk – oog voor de praktische kant. Het was een hele intensieve periode waar wij met heel veel plezier op terugkijken. Zonder haar was dit resultaat er nooit geweest. Dat haar collega’s Fanny en Denise af en toe uit interesse een kijkje kwamen nemen, geeft de onderlinge energie en betrokkenheid aan van het kantoor. Ernst en Marike, Bussum
Bart
Bart
2023-01-25
Afgelopen jaar hebben wij Fanny van NEST in de arm genomen voor de verbouwing van onze jaren 30 woning (aanbouw, keuken en 2 badkamers). Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de verbouwing. Wij zijn niet alleen blij met het eindresultaat maar ook de verbouwing zelf, inclusief het ontwerp, de voorbereiding en de begeleiding, is zeer goed verlopen. Duidelijke communicatie, transparante offerte en goede samenwerking met aannemer.
André Everts
André Everts
2023-01-07
Wij zijn heel blij met onze samenwerking met Nest! Samen met Nest hebben we een opbouw en de interne verbouwing van onze bovenwoning uit 1925 gerealiseerd. Nest heeft voor ons de ontwerpen gemaakt, vergunningaanvraag en de afstemming met de aannemer verzorgd. Op advies van Nest hebben we in een bouwteam met de aannemer samengewerkt. Dit verliep heel soepel en we zijn heel blij met de professionele en vakkundige begeleiding door Nest. Nest kwam vaak met slimme ontwerpoplossingen waardoor we al onze wensen hebben kunnen realiseren. Nest was altijd goed bereikbaar en de communicatie verliep heel fijn!
Wil Veldpaus
Wil Veldpaus
2023-01-04
In de afgelopen tijd hebben we met NEST en vooral met Kim samen mogen werken. Met veel plezier kijken we terug op deze periode en genieten we volop van ons volledig gerenoveerde pakhuis op steenworp afstand van het kantoor. Haar creativiteit, flexibiliteit, betrokkenheid, meedenken, oplossend vermogen en vooral haar expertise maakte het intensieve proces ook erg leuk. Nest is wat ons betreft een voltreffer geweest en raden we iedereen met een interessante en intensieve verbouwklus van harte aan.
Wilco de Bruijne
Wilco de Bruijne
2022-12-07
Afgelopen jaar heeft Nest Architecten voor onze verbouwing het ontwerp voor haar rekening genomen, wat zijn we blij dat we Nest gebeld hebben! Het ontwerp en eindresultaat is prachtig geworden en Denise blonk uit in een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oog voor detail. Ze voelde heel goed aan wat onze smaak is en heeft werkelijk op alle fronten meegedacht, van vloeren, puien en lichtplan tot de kleur op de muren en de lichtknopjes. Denise heeft ook onze keuken ontworpen waardoor het een prachtig geheel is geworden. Het ontwerpproces was zeer prettig en we zijn deskundig ondersteund op verschillende vlakken zoals vergunningsvrij bouwen, zoeken van een constructeur en beoordelen van offertes. Tenslotte is Nest ook heel transparant qua offerte, aanpak en facturering, echt een aanrader!
Marijn Kluijfhout
Marijn Kluijfhout
2022-12-02
Wij hebben in de periode 2021/2022 intensief met Nest (Kim Winkel) samen gewerkt. Kim is in het hele proces betrokken geweest, van tekeningen, vergunningaanvraag en keuze aannemer tot bouwgeleiding en inrichtingskeuzes. We zijn enorm tevreden met de hulp die zij heeft gegeven en stond continue klaar om ons te helpen in soms ook lastige keuzes. Het eenvoudige contact via Whatsapp, bij het huis afspreken of op kantoor ging erg soepel. We zijn enorm blij mee het resultaat en ons heerlijke gezinshuis in Zeist. Bedankt team Nest en Kim in het bijzonder.
Erik van der Graaf
Erik van der Graaf
2022-09-12
Wij hebben het afgelopen jaar samen met Nest architecten onze jaren 30 woning volledig laten renoveren. Nest heeft ons zeer goed geholpen met het opnieuw indelen van de ruimtes en het ontwerpen van de uitbouw. Ze hebben met onze wensen en hun eigen creatieve ideeën en oplossingen een mooi project neergezet. Naast het technische tekenwerk denkt Nest ook mee met het interieur en een lichtplan. Zo hebben ze voor ons de inbouwkasten en keuken ontworpen. Tevens hebben we gebruik gemaakt van de bouwbegeleiding van Nest. De begeleiding was zeer professioneel en heeft er voor gezorgd dat ook tijdens de bouw alles tot in detail goed is verlopen.